Saturday 18 May 2013

3ος και 4ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro στην Καστοριά.

Η πρόταση ήρθε από τα παιδιά της Beta στην Ελλάδα, βάζουμε την μηχανή βάζετε τον οδηγό; Και έτσι και έγινε. Ο Παραγιός αρματώθηκε τον εξοπλισμό και συνάντησε τους υπολοίπους στην Καστοριά, όπου πραγματοποιείται αυτές τις μέρες ο 3ος και 4ος αγώνας του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Στήθηκε η καθιερωμένη τέντα, γίναν οι τακτικοί έλεγχοι των ειδικών και γενικά των διαδρομών, έγιναν τα τυπικά, τεχνικοί έλεγχοι κλπ και σήμερα 18/5 έγινε και ο πρώτος από τους δύο αγώνες.



Εγώ με σπασμένο πόδι το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να βλέπω τους χρόνους από το site της www.ironteam.gr να είναι καλά οι άνθρωποι, καθ΄ότι ο γιατρός ήταν κάθετος στο θέμα ακινησία η αλλιώς δεν έχει Erzberg.

Κακά τα ψέματα, έχουμε όμορφο πρωτάθλημα εντούρο και κάθε χρονιά οι λέσχες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στη διοργάνωση των αγώνων. Μπήκαν και οι ιδέες για το παγκόσμιο το οποίο θα γίνει πάλι στην Καστοριά, έγινε και μια σχετική προπόνηση για το Erzberg, όλα καλά τελικά.
Ευχαριστούμε λοιπόν τα παιδιά της Beta Motors για την παραχώρηση της μοτοσικλέτας και των αναλώσιμων και την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε αυτόν τον αγώνα.

Εις αύριον τα σπουδαία.







No comments:

Post a Comment

About Us

North Star is the first Enduro Touring company that operates in Greece. Our philosophy is based on one thing: "We do it because we love Enduro Riding". We organise enduro tours, providing all necessary.

Recent

recentposts