Monday 20 May 2013

Erzberg – Μία νέα περιπέτεια


Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, τα μέλη της North Star, πρόκειται να ξεκινήσουμε για ένα νέο ταξίδι, μία καινούρια περιπέτεια, με κατεύθυνση το Erzberg της Αυστρίας και σκοπό την συμμετοχή στο “Generali IronRoad Prologue” και το “Red Bull Hare Scramble” του 2013. Οι αγώνες μοτοσυκλετών, πάντα έπαιζαν ένα μεγάλο ρόλο στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε τις ικανότητες και το επίπεδό μας, κάτι που πραγματικά πιστεύουμε ότι παράλληλα έχει θετικές συνέπειες στην όλη ποιοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους εκείνους τους αναβάτες που επιλέγουν να συμμετάσχουν σε μία από τις εκδρομές μας.



Μετά την τεράστια επιτυχία της νίκης στην κατηγορία Hobby Single του Red Bull Romaniacs του 2011, ο βασικός πλοηγός της North Star και αναβάτης μας, Ανδρέας Παραγιός, θα δοκιμάσει για άλλη μία φορά τις ικανότητές του στο extreme enduro, στο διάσημο βουνό του Erzberg της Αυστρίας, σε έναν αγώνα που δέχεται περισσότερες από 1.200 συμμετοχές από ολόκληρο τον πλανήτη κάθε χρόνο.



Στα πλαίσια της προετοιμασίας μας για την επερχόμενη περιπέτεια στο δάσος της Αυστρίας, αποφασίσαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε να λάβουμε μέρος στον τρίτο και τον τέταρτο γύρο για το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, στους αγώνες της Καστοριάς, οδηγώντας μία μοτοσυκλέτα Beta RR 300 Racing την οποία ευγενικά μας παραχώρησε η Ελληνική αντιπροσωπεία της Ιταλικής εταιρείας στην Ελλάδα, The Fuoristrada Co. Ήταν η ιδανικότερη ευκαιρία για τον αναβάτη μας, Ανδρέα Παραγιό, να τεστάρει τις ικανότητες και την αντοχή του σε δύο μεγάλες αγωνιστικές μέρες enduro. Ο Ανδρέας κατάφερε να φέρει με ασφάλεια την Beta του στον τερματισμό και των δύο ημερών, κατακτώντας μία πέμπτη και μία τέταρτη θέση στην κατηγορία Ε3.



Για την περιπέτειά μας στο Erzberg, έχουμε μέχρι στιγμής βρει μερικούς καλούς συμμάχους, συγκεκριμένα τους Geologismiki, Serres Rally Raid,Mycolivia.com και Long Trails Adventure Racing, που όλοι τους αποφάσισαν να μας στηρίξουν. Αισθανόμαστε τιμή, σε τέτοιους καιρούς, να βρίσκουμε υποστήριξη στα πρόσωπα φίλων και συνεργατών. Η σύνθεση της ομάδας της North Star για τον επερχόμενο αγώνα, έχει ως εξής:

North Star Enduro Touring Racing Team

Team Manager: Αθανάσιος Παπαθανασίου

Αναβάτης: Ανδρέας Παραγιός

Υπεύθυνος PR: Ανδρέας Γκλαβάς

Μηχανικός: Σίμος Σαββίδης

Φωτό επισύναψης: racephoto.gr

[* Η North Star (www.enduro-touring.gr) είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία Enduro Touring, η οποία με έδρα το Παρανέστι της Δράμας, παρέχει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης, σε μερικά από τα πιο όμορφα μονοπάτια που μπορεί κανείς να συναντήσει στα Βαλκάνια.]

No comments:

Post a Comment

About Us

North Star is the first Enduro Touring company that operates in Greece. Our philosophy is based on one thing: "We do it because we love Enduro Riding". We organise enduro tours, providing all necessary.

Recent

recentposts