Saturday 19 April 2014

Marketing Activities, Photo session









Όλοι θα είδατε το νέο site της North Star, τουλάχιστο έτσι ελπίζω. Πάνε τρία χρόνια τώρα και η τεχνολογία των web sites έχει πάει πολύ μπροστά, οπότε ήταν μονόδρομος και για εμάς να αναβαθμιστούμε. Νέο σύστημα κρατήσεων εξολοκλήρου customized από την συνεργάτη μας Κώστα Στεργίδη (http://www.stergidis.com) νέο template γενικά, νέες ιδέες, προγράμματα και πάνω απ΄όλα νέα γραφικά.


Το ότι εδώ στην North Star έχουμε μια τρέλα με το Graphic Design φαίνεται γενικά από τις δραστηριότητές μας στο χώρο του marketing αλλά και τις παράλληλες επιλογές των υλικών και εξαρτημάτων που χρησιμοποιούμε. Γενικά ότι υλικό δημιουργούμε για την εταιρία, προσπαθούμε πάντα να ξεχωρίζει σχεδιαστικά και αυτό για να επιτευχθεί πιστέψτε με, υπάρχει πολύς σχεδιασμός και πολύ κουβέντα.








Γενικά είμαστε τυχεροί, γιατί ζούμε σε μια πόλη με πάρα πολλούς επαγγελματίες στο χώρο, ένας από τους οποίους είναι και ο μόνιμος πια συνεργάτης της εταιρίας μας Στράτος Αγιάνογλου με την εταιρία του, www.lightpulse.gr. Πάντα φρέσκιες ιδέες, πάντα αποδοχή, πάντα εξέλιξη των ιδεών και γενικά διακρίνεται από μια δημιουργικότητα, της οποίας το αποτέλεσμα επαγγελματικά είναι εγγυημένο.



Στην προκειμένη περίπτωση το όλο project ήταν να δημιουργήσουμε ένα portofolio με raw φωτογραφίες για χρήση στις φετινές μας δημιουργίες marketing. Λίγο το περιοδικό, λίγο η ιστοσελίδα, κάποιες αναρτήσεις στο facebook, λίγο πολύ όλες αυτές οι διαδικασίες απαιτούν έναν μεγάλο αριθμό φωτογραφιών και γραφικών τα οποία εμείς θέλουμε να είναι δικά μας, να έχουν πάνω τη σφραγίδα μας, τα υλικά μας και τη δουλειά μας εν γένει.



Η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή. Χρειάζεται οργάνωση και συντονισμός. Βρήκαμε τα μοντέλα, την Αναστασία και τη Σοφία, ενημερώσαμε τον φίλο μας Γιάννη Σινκαρίδη για πρωτοποριακό make up,  ήρθανε τα υλικά, στήθηκαν τα μηχανήματα, οι μηχανές και ξεκίνησε η δουλειά.

Το κορίτσια ήταν έμπειρα και συνεργάστηκαν άψογα με τους φωτογράφους. Όλη η δουλειά μας πήρε γύρω στις 6 ώρες και η κούραση άρχισε να καταβάλει τους πάντες. Ορθοστασία, σκέψεις, διορθώσεις, σενάρια, αμφιβολία μήπως δεν κάναμε όλα όσα θέλαμε. Στο τέλος φυσικά, προκύπτει πάντα περίσσιο υλικό και η δουλειά έχει γίνει.



Με αυτόν λοιπόν τον τρόπο, δεν αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε φωτογραφίες από φωτοθήκες αλλά δημιουργούμε μόνοι μας το υλικό μας το οποίο αποτελεί πνευματική μας δημιουργία και περιουσία μας, γεγονός που ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα μας κάνει περήφανους.


















No comments:

Post a Comment

About Us

North Star is the first Enduro Touring company that operates in Greece. Our philosophy is based on one thing: "We do it because we love Enduro Riding". We organise enduro tours, providing all necessary.

Recent

recentposts